Επικοινωνία

 

Εγκατάσταση & Επισκευή κλιματιστικών - Βογιατζάκης Γεώργιος

 
Τηλέφωνο 2102317493
 
Κινητό 6937831350
 
Ωράριο λειτουργίας
Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
 
 
 
 

Κλιματισμός

 
Ο κλιματισμός είναι ένα από τα πεδία εξειδίκευσης του Βογιατζάκης Γεώργιος στις Αχαρνές (Κόκκινος Μύλος), καθώς στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε οτιδήποτε σχετίζεται με κλιματιστικά, παρέχοντας τις σχετικές υπηρεσίες μας στις πιο προνομιακές τιμές.

Πραγματοποιούμε service και τοποθέτησή τους σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους, με ταχύτητα και αξιοπιστία, προσφέροντάς σας άριστη εξυπηρέτηση, χρήσιμες συμβουλές και ολοκληρωμένες λύσεις.

Κλιματισμός ονομάζεται η ρύθμιση της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της κίνησης, της καθαρότητας του αέρα ενός χώρου και θεωρείται απαραίτητος για ένα σπίτι ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο, ιδιαίτερα σε συνθήκες μεγάλης ζέστης ή κρύου.

Η εταιρεία μας διαθέτει την πείρα και τις γνώσεις, ώστε να αναλάβει εξολοκλήρου, από την μελέτη μέχρι την εγκατάσταση, την τοποθέτηση κλιματιστικού στον χώρο σας ή να το επισκευάσει σε περίπτωση που αυτό εμφανίσει κάποια βλάβη.

Σας εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία του κλιματιστικού σας, ενώ αρχή μας είναι να σας εξυπηρετούμε άμεσα και οικονομικά.
 
 
 
 
Συνεργαζόμενες Τράπεζες